lauantai 15. maaliskuuta 2014

Pelokasta odottelua

Tein heti herättyäni uuden testin. Hyvin hitaasti tuli testiviiva näkyviin, kuten eilenkin, ja aluksi minusta näytti että se oli vaaleampi kuin eilen. Olin murheen murtama. Noin tunnin ajan olin ihan maassa, itkin vain ja elämä tuntui epäreilulta. Mies lohdutti ja soitin ja herätin siskoni, joka yritti parhaansa mukaan lohduttaa. Olin ihan varma, että pipariksi meni. Tein jopa toisen testin samasta pissasta (se näytti vieläkin haaleamman viivan). 

Kun nyt sitten vertasin testejä kuivana (mitä ei varmaankaan saisi tehdä?), niin kyllä tämänpäiväiset testivivat ovat tummempia, jopa se vaaleampi näistä kahdesta. En viitsi laittaa kuvaa, koska en saanut otettua sellaista, jossa ero näkyisi selvästi. Onhan tämä aikamoista hysteriaa :)

Kuukautiset eivät kuitenkaan ole alkaneet, ja se jos jokin on merkki siitä, että jotain tuolla alhaalla tapahtuu. Tein muuten eilen iltapäivällä Clearbluen digitestin, joka näytti "Raskaana 1-2". Eihän se näyttänyt aivan sitä mitä odotin (koska tiedän aika varmasti koska ovulaatio tapahtui), mutta hCG-arvo voi kyllä vaihdella paljon eri ihmisten välillä, ja ravasin eilen vessassa niin usein, että ei se pissa kovin kauan ollut rakossa maannut :)

Yritän viljellä tekstissäni näitä hymynaamoja, jotta saisin itseni vakuutetuksi siitä, että toivoa vielä on. Minulla on vain todella kirkkaasti mielessä ensimmäinen raskauteni, jossa aivan samoina päivinä tein digitestin tuloksella "Raskaana 2-3" ja tikkutestin viiva vahvistui yhdessä vuorokaudessa tosi selvästi.   Tiedän, että vertailu on ihan typerää, mutta minkäs teet. Heräsin aamulla aika varmana siitä, että uusi testi antaisi varmuutta siitä, että olen vahvasti raskaana. Sitten kävi näin. Tuntui, että koko päivä on pilalla, vaikka tästä piti tulla maailman onnellisin viikonloppu.

Tuntemukseni ovat nyt siis aika ristiriitaiset. Osa minusta on varma, ettei tämä raskaus ehdi edes kunnolla alkuun ennen kuin se jo keskeytyy, ja osa (aika paljon suurempi) on sitä mieltä, että kaikkihan näyttää ihan hyvältä. Hemmetin tikkutestit. Silmäthän tässä vain tulevat kipeiksi tästä viivojen tuijottelusta. Aina välillä vilkaisen myös tässä edessäni lojuvaa Clearblue-testiä, jonka näytössä lukee edelleen "Gravid Raskaana 1-2" (patteri kesti viimeksi muistaakseni noin vuorokauden).

Minulla on jemmassa vielä yksi tikkutesti huomiseksi. Olemme kyllä menossa tänään asioille, joten ehkä minun pitäisi ostaa lisää testejä. Ei tässä oikein voi muuta tehdä kuin odottaa. Tuttua puhaa :)

3 kommenttia:

  1. Ehkäpä huomisen testissä on sitten jo vahvempi viiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :) Nyt onkin taas jo vähän toiveikkaampi olo :)

      Poista
  2. Vautsi! Hienoa, toivottavasti vahvenee.

    VastaaPoista