sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Mitä kummaa???

Melkein koko eilispäivä menikin kaikesta huolimatta toiveikkaissa tunnelmissa. Tänään aamulla tein taas uuden tikkutestin. Edelleenkään ei viivan tummenemista! En yhtään tajua, mikä tämä juttu oikein on. Mitään vuotoa ei ole tullut, vatsatuntemuksia on koko ajan, nännitkin ovat kipeytyneet, eli selvästikin vaikuttaisi siltä, että olen raskaana. Ehkäpä haen apteekista vielä toisenmerkkisiä testejä.

Onko jollain kokemuksia näistä Pregcheck-testeistä? Vaikka merkki on sama, niin testin malli on ilmeisesti muutama kuukausi sitten muuttunut, koska edellisen raskauden aikana tein samanmerkkisiä testejä, mutta ne näyttivät ihan erilaisilta. Tikku on nyt ohuempi ja viivat (myös kontrolli) ovat ohuemmat ja eriväriset. Viivan kehittyminen kestää TOSI kauan, vaikka selkeä viiva näkyykin kaikissa tekemissäni testeissä. Ei siis mitään haamuja, vaikka selvästi vaalempi viiva kuin kontrollli.

2 kommenttia:

  1. Mulla ne pregcheckit näytti koko ajan sitä hailakkaa, kunnes sain puhtaan negan kun km oli tapahtunut, vaikka muissa testeissä lähti tummumaan (apteekin oma, david...) ja tokihan niiden viivat keskenään oli ihan eri vahvuiset, sinuna hakisin kyllä jotain muita testejä vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin tänään vielä apteekin omia testejä ja tein yhden tässä iltapäivällä (pissa ollut 3 tuntia rakossa), mutta EDELLEENKIN samanlaista vaaleaa viivaa... :( Katson huomiseen ja aamulla taas uusi testi... Ei muuta voi kun odottaa...

      Poista