maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kp 27 ja raskaustestien tekemisestä

Ihan viimeiset kiertopäivät menossa. Edellisessäkin kierrossa ovisplussa tuli kp 14 ja silloin kierron pituus oli 28 päivää. Tämän mallin mukaan kuukautisten pitäisi alkaa keskiviikkona. En tunne itseäni yhtään raskaaksi. En ole kuitenkaan surrut mahdollisten kuukautisten alkamista kovasti etukäteen, vain IHAN vähän. Koska tiedän, että se tulee sattumaan sisimpään, vaikka kuinka olisin yrittänyt valmistautua pettymykseen. Että taas pitää odottaa kuukausi.

Tänään aamulla mielessäni kävi ajatus, että mitä jos ottaisinkin vähän pissaa purkkiin ja tekisin raskaustestin? (käytän muuten halvempien, "kuppitestien" tekoon kertakäyttöisiä snapsilaseja :) tosi kätevää!) Onnistuin pitämään näppini kurissa, onneksi. 

Olen oppinut, että testien tekemisestä etukäteen ei seuraa mitään hyvää ainakaan omalla kohdallani. Pitkitän vain kurjuutta. Koska vaikka testi näyttäisi negatiivista, niin en tietystikään usko, että en ole raskaana, vaan testailisin päivittäin niin kauan, että kuukautiset alkavat (ja joskus tämän jälkeenkin). Jos taas odotan oletettuun vuodon alkamisajankohtaan saakka, mielialani pysyy paljon parempana, ikään kuin sellaisessa seesteisessä "kaikki on vielä mahdollista"-moodissa. Suru on ihan yhtä suuri kuitenkin.

Tämmöisiä mietteitä tänään. Ihanan keväistä viikkoa teille kaikille!

4 kommenttia:

  1. Mä niin pystyn samaistumaan tähän jo esikoisen yritysajoilta! Ja nyttenkin vaikka ei tässä kovinmontaa kertaa oo kerenny testailemaan kun on vasta eka kierto km jälkeen. Tsemppiä sulle ja toivottavasti ne menkat pysyy poissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas tänään aamulla kävi mielessä testi teko, mutta en ole siis edelleenkään testannut :) Vuotoa ei kuulu, mutta huomenna tai torstainahan vasta pitäisi alkaa. Kiitos tsempeistä! Positiivisissa tunnelmissa mennään edelleen... Raskautumisonnea sinnekin päin :)

      Poista
  2. Haa, hyvä keksintö nuo snapsilasit! =) Täällä jännitetään sinun puolesta myös, tsemppiä! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat käytännöllisiä kyllä ;) Ei ole vuoto vielä alkanut... :)

      Poista