lauantai 31. tammikuuta 2015

Uusi vuoto?

Keskiviikkona ei ollut enää juuri punktio-oireita turvotusta lukuunottamatta. Veristä vuotoa kesti oikeastaan vain tiistaihin. Torstaina vasen munasarja oli yllättävän arka ja tuntui todella hyvin, kun tunnustelin vatsan päältä. Oikea puoli sen sijaan oli ihan normaalin oloinen. Päivystin torstai-perjantaiyön, ja aamulla vasemman munasarjan kipu oli onneksi poissa. 

Eilen olimme yhdynnässä ensimmäistä kertaa punktion jälkeen, kun olo oli jo niin normaali. Yöllä alkoi kuitenkin uudestaan verinen vuoto, mutta mitään kipuja ei ole. Vuoto ei ole runsasta, mutta aivan kirkasta kuitenkin. Kuin menkkavuodon ensimmäinen tai ehkä neljäs päivä. Primaspania otin kyllä vielä maanantaina, ja vaikutusaika taitaa olla noin viisi vuorokautta lääkityksen lopettamisen jälkeen.

En varsinisesti ole huolissani, mutta mietityttää jonkin verran. Lääkäri tietysti ronkki tuolla alapäässä aika paljon punktion aikana, ja kun siihen lisätään Primaspan ja yhdyntä, niin eiköhän se näillä selity. Jos vuoto edelleenkin jatkuu, niin soitan ehkä klinikalle maanantaina. Onko jollain muulla samanlaisia kokemuksia? Kuinka kauan vuoto on teillä kestänyt punktion jälkeen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti