lauantai 4. huhtikuuta 2015

Kp 1!

Kuten otsikko sanoo, tänään minulla on paljon iloitsemisen aihetta! Pelkäsin, että saatan joutua odottamaan kuukautisia vaikka viikon tai enemmäkin, mutta ei. Vaikka vuodon alkaminen sinetöikin ekan PAS:in epäonnistumisen, niin eipähän tarvitse enää jäädä jumittamaan tähän vanhaan kiertoon. 

Pian onkin taas seuraavan siirron aika. Soitan klinikalle tiistaina. Ultra olisi sitten varmaankin 13.4. eli kp 10, jos mennään samalla kaavalla kuin viimeksi. Toisaalta oli ajatellut itse ehdottaa, että ultra olisi päivän tai pari myöhemmin, kun ovisplussa ei ole koskaan tullut aiemmin kuin kp 12, ja äärimmäisen harvoin ennen kp 14. Ettei minun tarvitsisi käydä ultrassa taas kahta kertaa...

Pian lähdemme vanhempieni luokse pääsiäisenviettooon. Sinne tulevat myös siskon perhe ja veli tyttöystävineen. Pieni siskontyttöni kasvaa ihan silmissä ja oppii koko ajan uusia asioita. On ihmeellistä, miten ne kaikki siskoni raskaudenaikaiset pelkoni ovat osoittautuneet vääriksi. Etten osaisi rakastaa lasta, tuntisin koko ajan katkeruutta jne. koska suren omaa lapsettomuuttamme. Mutta ei. On mahtavaa, että saan olla yksi lapsen "luottoaikuisista", ja minun sylini kelpaa joskus jopa paremmin kuin äidin :)

6 kommenttia:

 1. Hienoa että alkoi nopeasti. Ei ole kiva odotella ylimääräistä, kun ei yhtään tiedä koska alkaa.

  Mulla edelleen epätietoisuus menossa. Tuli verta torstaina viitisen tuntia. Reilusti ja hyytymiäkin. Sen koommin ei pisaraakaan. Raskausoireet jatkuu, mutta mietityttää pitävätkö estrogeeni ja progesteroni niitä yllä. Ja toisaalta olisiko vuoto loppunut kuin seinään, jos olisi mennyt kesken. Tiistaiaamuun on pitkä aika. Silloin saan soitettua hoitajalle että mitä mieltä he ovat. Pitääkö odottaa ultraa 23.4. vai voidaanko tarkistaa tilanne jo aiemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni kuulostaa oudolta, että vuoto EI jatkuisi, jos kyseessä olisi keskenmeno... Outoa olisi myös jos ei ultrattaisi ennen tuota 23.4.! Eihän nyt epätietoisuudessa voi pitää noin pitkän aikaa! Toivottavasti ultrassa tulee hyviä uutisia :)

   Poista
  2. Kävin tänään verikokeessa. Hcg-arvo oli yli 40000. Kuulemma olen erittäin vahvasti raskaana. Vuodosta on jo niin monta päivää, että arvo ei olisi noin korkea, mikäli olisi menossa kesken. Uusintaverikokeellekaan ei nähty tarvetta. Aamulla vielä oli puhetta että tarvittaessa otetaan uusi verikoe muutaman päivän päästä, että nouseeko hcg. Ultra on ja pysyy siis 23.4.

   Poista
  3. Oho, 40 000! No, ei epäilystäkään, ettet olisi raskaana :) Onnea <3

   Poista
 2. Ihailen sitä, että tappiomieliala ei pääse sinun mieltäsi valtaamaan! Se on todella hienoa. Ja nyt vaan tsemppiä tähän kiertoon.

  Sinulla on ilmeisesti normaalioloissa niin paljon lyhyempi kierto, että ties, vaikka olisimme pian taas samassa "aikataulussa" vaikka meillä vasta odotellaan pääsyä ensimmäiseen PASiin (punktio taisi minulla olla vain muutamaa päivää aikaisemmin kuin sinulla).

  Ja tosiaan, pakko todeta, että vaikka välillä kirpaisee läheisten lapsiuutiset niin lopulta lapset tuovat niin paljon iloa elämään, että on oikeastaan todella onnekasta, että saa viettää aikaa vaikka sukulaislasten kanssa ja olla lähellä heidän elämässään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vertailin myös juuri tänään meidän aikatauluja :) Minullahan on nyt kp 3, mutta viimeksi siirto oli vasta kp 17, vaikka klinikalla oli varauduttu siirtoon jo suunnilleen kp 14 :)

   Poista