maanantai 20. huhtikuuta 2015

pp3: Tyypillinen maanantai

Maanantait eivät yleensä ole mukavia päiviä. Töissä on tavallisesti hieman kaoottinen tilanne, kuten myös tänään, kun tuntui että kaikki asiat olivat levällään viikonlopun jäjiltä. Positiivista oli se, että esimies lupasi järjestää perjantaista sairauslomapäivän, eli sellaisen "poissa omalla ilmoituksella" :D

Piinailurintamalle ei kuulu vielä mitään kertomisen arvoista. Paitsi että testipäivä on kyllä todella PIAN. Juuri nyt tuntuu siltä että se tulee melkeinpä liian pian. Huomenna pistän Gonapeptylin. Onneksi se on esitäytetty ruisku (Pregnylin kanssa oli kyllä vähän säätämistä). Täytyy laittaa puhelimeen muistutus, etten vain unohda piikkiä. 

Gonapeptylin hankkiminen apteekista ei ollut ihan helppoa. Ensimmäisessä apteekissa se oli loppu, mutta sanoivat että voivat tilata tiistaiksi. Farmaseutti soitti kuitenkin toiseen apteekkiin, ja heiltä lääkettä löytyi. No, tämä toinen apteekki ehti kuitenkin mennä kiinni ennen kuin ehdimme sinne, joten kokeilimme vielä kolmatta paikkaa. Sieltäkin sanottiin ensin, ettei lääkettä ole, mutta onneksi farmaseutti tarkisti vielä koneelta, ja kävi ilmi että heillä kyllä olikin yksi avattu seitsemän ruiskun pakkaus. Sain kuin sainkin lääkkeeni :)

6 kommenttia:

  1. Tosissaan testipäivä onkin jo ensi viikolla! :D Ehkä maltan mieleni. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitän muuten itse onneani siinä, että olen joutunut pistämään vain kynällä ja esitäytetyllä ruiskulla. Mulla tuli kerran kylmä hiki jo kun katselin tutoriaalia, jossa pelattiin pullojen ja ruiskun kanssa.

    Onneksi sait lääkkeesi hankittua. Se on näitä ison kaupungin etuja, joista nautin, että olen melkein aina saanut lääkkeet helposti, ainakin keskustan Yliopiston apteekista.

    Iloa tähän viikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei tämä ihan pienimmästä päästä ole tämä meidän kotikaupunkikaan :) mutta aika usein kyllä olen törmännyt siihen, että lääkkeet on tilattava etukäteen...

      Poista
  3. Sitä on aiemmassa elämässä tottunut siihen, että aina kun on tarve jollekin lääkkeelle, niin apteekista saa sen. Sitten kun tuli tarve hankkia noita lapsettomuushoitojen lääkkeitä, niin niitä ei löytynytkään hyllystä. Aloitin Synarelasta ja tarvitsin sitä seuraavana päivänä ja menin apteekkiin, eikä siellä sitä ollutkaan. Koko kaupungista ei löytynyt kuin isompaa pakkausta ja minun reseptini oli pienemmälle pakkaukselle. Sain onneksi tilattua sen seuraavaksi aamuksi ja kävin hakemassa heti klo 9 kun apteekki aukesi. Vähän meinasi paniikki iskeä. Seuraavalla kerralla olin liikkeellä aiemmin, kun piti Puregonia saada ostettua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin jos tulee yhtäkkiä jotain lääkemuutoksia, niin voi olla tosi hankalaa saada niitä lääkkeitä... Täälläkin kahdessa apteekissa olisi kestänyt pari päivää saada Gonapeptyliä. Ehkä käyn seuraavan kerran apteekissa heti Tampereella, jos jatkossa tulee tarvetta :)

      Poista