lauantai 30. toukokuuta 2015

Kp 2

Eilen tunsin jo työpäivän aikana jomottelua alavatsalla, ja illalla vuoto sitten alkoi. Samalla alkoi ensimmäinen lääkkeellinen kiertoni. Ekan Estradot-laastarin onnistuin ennen iholle kiinnittämistä rullaamaan jotenkin kaksikerroin, ts. käyttökelvottomaksi (onneksi lääkekatto on täynnä). Seuraavan laaastari päätyi sinne minne se kuuluukin. Ja miten ihmeellistä, että se on edelleen paikoillaan, yhden nukutun yön ja suihkunkin jälkeen! 

Klexane-pistokset aloitin myös eilen. Hartaasti toivon, etten joutuisi piikittämään itseäni koko raskauden ajan. Siinä tapauksessa piikitys jatkuisi varmasti myös muutaman viikon synnytyksen jälkeen, koska sehän on juuri se kaikkein riskialttein aika laskimotukoksille.

Mietin tässä kyllä, että minkähänlainen hormonihirviö minusta oikein tulee tämän lääkityksen myötä?  

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti siedät hormonimuutokset ja pääsette onnistuneeseen siirtoon tässä kierrossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toivotaan parasta. Yhdistelmäehkäisystä ei ole kokemusta, mutta minipillereitä kun käytin niin olin välillä tosi kärttyisä, paiskoin ovia ja tavaroita joskus monta kertaa viikossa :) En sitten tiedä, liittyikö ehkäisyyn vai ei, mutta nykyisin olen paljon rauhallisempi. Ehkä se on vaan se että ikää on tullut lisää ;)

      Poista