lauantai 2. toukokuuta 2015

Liebster Award

Sain Sintturalta tällaisen blogihaasteen, kiitos! Oli kiva väsätä vatsauksia, kun sain kerrankin kirjoittaa jostain ihan muusta kuin lapsettomuudesta :)



Haasteen säännöt ovat seuraavat: Ideana on tuoda esille lukijamäärältään pienempiä blogeja (0-1000 lukijaa). Haastetun pitää vastata 11 kysymykseen, laittaa haaste eteenpäin muille ja keksiä heille 11 kysymystä.

Tässä saamani kysymykset ja niiden vastaukset:

1. Lempi matkakohteesi?
Kun olin lapsi, kävimme paljon Kreikassa. Sieltä on jäänyt paljon hyviä muistoja ihmisistä, hyvästä ruoasta, tunnelmasta ja yhdessäolosta.

2. Inhokki ruokasi?
Olen yrittänyt opetella syömään vuohenjuustoa, kun sitä tungetaan nykyisin kaikkialle, mutta ei onnistu. Maistuu aina vain märältä turkilta...
  
3. Mikä blogin pitämisessä on sinulle tärkeintä?
Se, että saan purkaa ajatuksiani ja tietysti vertaistuki.

4. Mikä on onnellisin tapahtuma elämässäsi?
Tosi vaikeaa valita vain yksi tapahtuma! Mielestäni elämässäni on ollut niin paljon hienoja asioita. Hääpäivä oli kyllä kokonaisvaltaisen onnellinen. Ja se hetki kun näin ultraäänessä pienen elämän alun, vaikkei raskaus päättynytkään onnellisesti.

5. Jos voisit asua missä tahansa, missä se olisi?
Haluaisin asua juuri täällä missä nyt asun :)

6. Miten suhtaudut muutoksiin ympärilläsi noin yleisesti?
Tulen levottomaksi kaikenlaisista muutoksista, myös positiivisista. Nuorempana toivoin aina, ettei mikään muuttuisi, mutta nyt vanhempana olen ymmärtänyt sen, että ilman muutosta ei ole oikein elämääkään.

7. Lempi elokuvasi?
No, onhan niitä paljon, mutta Taru sormusten herrasta-trilogian tapaan silti aina laittaa ykköseksi :) Tätä mielipidettäni värittää kyllä vahvasti teini-iässä alkanut ja edelleenkin vahvana elävä rakkauteni J.R.R. Tolkienia kohtaan :)

8. Kuka on elämäsi luottohenkilö?
Kenelle kerron ensin kaikki tärkeät tapahtumat? Kenelle soitan, jos on ongelmia tai kaipaan lohdutusta? Se riippuu vähän siitä mikä asia on kyseessä. Miehelleni tietysti usein kerron asiat ensin ihan käytännönkin syistä, mutta siskoni ja äitini ovat minulle aivan yhtä tärkeitä luottohenkilöitä. Isäni myös, mutta usein asiat kulkeutuvat hänelle äitini kautta, ja sitten käy usein niin että isä soittaakin minulle ja sitten juttelemme. Usein tuntuu siltä, että kun jokin asia painaa, niin hyvältä tuntuu vasta sitten, kun asia on käyty läpi kaikkien näiden ihmisten kanssa :)

9. Kuinka tapasitte miehenne kanssa?
Mieheni jaksaa aina naureskella tälle asialle... Olimme kuulemma tavanneet montakin kertaa opiskelijabileissä, ennen kuin "huomasin" mieheni, mutta olen sattumalta aina ollut niin kännissä etten muista näitä tapaamisia :D Joissakin juhlissa sitten aloimme jutella ja kävelimme yhdessä kotiin. Siitä se sitten lähti...  

10. Pidätkö mökkeilystä?
Periaatteessa kyllä, mutta en kestä olla mökillä yhteen menoon kuin maksimissaan viikon.

11. Jos olisit eläin, mikä eläin olisit?
Hmm... vaikea kysymys. En ainakaan mikään iso petoeläin, ehkä pieni ja mukavuudenhaluinen koira, kuten tuo meidän Vilma :)

Tässä minun kysymykseni, haastan Iinan :)

1. Paras lukemasi kirja?
2. Mikä on mielestäsi paras vuodenaika?
3. Mistä ammatista haaveilit lapsena?
4. Lempileivonnaisesi?
5. Miten vietät mieluimmin vapaapäivää?
6. Meri vai järvi? Perustelut :)
7. Lempiaineesi koulussa?
8. Onko sinulla ja miehelläsi jotain yhteistä harrastusta? Jos ei niin mikä on oma lempiharrastuksesi?
9. Mitä syöt normaalisti aamupalaksi?
10. Lempikarkkisi?
11. Oletteko jo miettinyt valmiiksi nimiä tuleville lapsille? Ei tarvitse paljastaa itse nimiä, jos niitä on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti