lauantai 13. kesäkuuta 2015

Hiukan hirvittää

Vaikea tajuta, että seuraava siirto on mahdollisesti jo ihan muutaman päivän kuluttua! En ole kovin hermostunut, mutta se, että alkio otetaan pakkasesta jo päivää ennen, hirvittää. Mitä jos se ei jatkakaan jakautumista?

Minulla ei ole vielä lainkaan kokemuksia pidemmälle viljellyistä alkioista, ja fiilikset ovat sellaiset, että ehkä alkiomme ovat niin huonoja ettei niistä mitään voisi tullakaan. Jos tämä 4-soluinen jatkaisi kehitystään, niin olisin tosi onnellinen :)

4 kommenttia:

  1. Tuntuu kyllä että tuo alkioiden pakastus ja sulatus on välillä aika arpapeliä että miten käy, mutta toivotaan teidän alkio kuuluu siihen 70%, joka selviää sulatuksesta :) Mieheni viisaita sanoja lainaten: Ainakin se on todennäköisempää kuin lottovoitto!

    VastaaPoista
  2. Meille on puhuttu jopa yli 90% selviämisprontista noissa sulatuksissa :) aina sitä silti pelkää, että osuu se kerta kun sieltä ei selvitäkkään..
    Toivotaan, että siellä selvitään ja jatketaan jakautumista! <3

    VastaaPoista
  3. Pidän peukkuja, että pikkuinen selviää sulatuksesta, jatkaa jakautumistaan ja saatte sen kohdun suojiin ensi viikolla! :) <3

    VastaaPoista
  4. Kiitos teille kaikille kannustuksesta <3 tällä hetkellä elän kohtalaisen toiveikkaana :)

    VastaaPoista