maanantai 29. kesäkuuta 2015

pp 12: Veritestivarmistus

Ei saanut tämä kierto lupaa päättyä ihan vielä. Klinikan hoitaja sanoi, että eilen olisi ollut veritestin ajankohta (hankalaa kun oli sunnuntaipäivä...), ja vasta huomenna pissatestipäivä. Sain siis sähköpostitse lähetteen verikokeeseen ja kävin samantien yksityisellä lääkäriasemalla. Vastauksen saan huomenna iltapäivällä.

Tämä ei tarkoita sitä, että toivo olisi jotenkin herätetty uudelleen henkiin. Ei. Mutta lääkkeiden lopettaminen tuntuu paljon kivemmalta, jos tiedän, että S-hCG on oikeasti ihan matala. Tietysti pienenpienikin nousu hCG:ssä olisi tässä vaiheessa upea asia. Lohduttaisi paljon, jos siellä edes olisi ollut jotain yritystä. Ei se eilinen tikkutesti kyllä jättänyt juuri tulkinnanvaraa...

Muuten mieliala on olosuhteisiin nähden lähinnä loistava. Nukuin töissä kolme tuntia, ja kotona olen viettänyt tekemisentäyteisen päivän, mm. huhkinut puutarhassa, raahannut terassin sohvat varastosta oikeille paikoilleen, pessyt pyykkiä ja istuttanut ruukkukukkia. Olin suunnitellut, että tämä olisi sellainen hyvin rento päivä (lukemista, telkkua, ehkä päiväunia), mutta eipä siitä mitään tullut. Minun on hyvin vaikea tehdä mitään "tarpeetonta", jos on kotihommia tai muuta hyödyllistä jota voisi tehdä sen sijaan. 

On silti ollut tosi mukava päivä. Kun pyöräilin aamulla töistä kotiin ihanassa kesäsäässä, liikutuin melkein kyyneliin, kun mietin, että onpa minulla asiat niin hyvin. Niin paljon asioita, joista olen kiitollinen. Ei ole mitään syytä olla onneton, ainakaan tänään :)

2 kommenttia:

  1. Miten teillä jatkuu hoidot tämän jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä vielä tarkalleen :) mutta sitten kun lopetan lääkkeet ja vuoto alkaa, niin suunnitellaan seuraava PAS, joka olisi todennäköisesti sitten elokuussa. Pakkasessahan on kaksi alkiota jäljellä. Arvelisin, että uusi lääkkeellinen kierto. Ehkä pidempi viljely tai jotain?

      Poista