torstai 11. kesäkuuta 2015

Siirtopäivä päätetty!

Tämänpäiväisessä ultrassa kohdun limakalvo oli 9 mm, eli ihan ok. Siirtopäiväksi päätettiin ensi viikon keskiviikko, joka sattumoisin on sekä minun että miehen syntymäpäivä :) Toivottavasti toisi hyvää onnea :)

Tällä kertaa alkio sulatetaan jo siirtoa edeltävänä päivänä. Hui. Mitä jos se ei jatkakaan jakautumistaan? Jännittää... Mutta haluavat klinikalla ilmeisesti nähdä, että onko alkioistamme mihinkään, kun kaksi siirtoa on jo tehty ilman kemiallistakaan raskautta...

Estradot jatkuu ennallaan, Lugesteron 2 x 2 alkaa sunnuntaina, Klexane ja Primaspan jatkuvat ennallaan, Prednisolon nousee annokseen 30 mg/vrk siirtopäivänä... Onpas paljon muistettavaa. Mutta sanonpahan, että kyllä vituttaa, jos siirtoon ei päästäkään. Olisi siinä maailman paras syntymäpäivälahja ts. koko päivä pilalla. No, ei auta kuin luottaa siihen, että kaikki menee hyvin.

En oikein ole jaksanut välittää siitä, että mikä kiertopäivä milloinkin on menossa. Mutta koska maanantai oli kp 11 niin tänään on sitten kp 14. Siirto on siis kp 20. Ääks. Joudun taas lähtemään kotipaikkakunnalta junalla joskus puoli kymmenen aikaan, kun siirto on 12.20. Hoitaja sanoi, että soittelen sitten ennen junan lähtöä, jos ei klinikalta ole siihen mennessä vielä kuulunut mitään, että tuleeko siirtoa vai ei. Mitenkähän saan nukuttua edellisen yön?!?

8 kommenttia:

  1. Toivottavasti alkio lähtee jakautumaan ja pääsette siirtoon! :) Jääkö teillä vielä alkioita pakkaseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolme kaksisoluista jää, saa nähdä onko niistä mihinkään :)

      Poista
  2. Toivon mahdollisimman levollista aikaa sinne siirtoon saakka. Toivottavasti se onnistuu suunnitellusti ja siitä alkaa toisenlainen odotusaika. Voi hyvin!

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti saatte juuri täydellisen synttärilahjan. <3 Meillä oli ekasta raskaudesta laskettu aika hääpäivänä ja ajattelin kuinka täydellistä. Todettiin ekassa ultrassa tuulimunaksi. Silloin ajattelin kuinka musta päivä tuo tuleva hääpäivä on, mutta onneksi olin tukevasti raskaana kun se päivä koitti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tarvitsisi muuta synttärilahjaa kuin että pääsisin siirtoon, mutta olisihan se ihanaa, jos siitä vielä raskauskin alkaisi <3

      Poista
    2. Paitsi että eihän se ollutkaan hääpäivä, vaan meidän tapaamisen vuosipäivä... Muisti pätkii... :D

      Poista
    3. Onhan se tapaamisen vuosipäiväkin erityinen päivä ;)

      Poista