maanantai 8. kesäkuuta 2015

Ja ei kun uuteen ultraan...

Fertinovan lääkäri oli päätynyt tällaiseen suunnitelmaan: perjantaina uusi ultra ja tästä päivästä alkaen nostan Estradot-annoksen 150 mikrog:aan, eli leikkelen laastareita puoliksi kokonaisten kaveriksi. Muuten hyvä suunnitelma, mutta lähdemme perjantaina aikaisin Ruotsiin, joten ultra ei silloin onnistu. Se onkin siitä syystä jo torstaina. Itse asiassa se onkin hyvä päivä, koska perjantaina ihana ultraava kollegani on koulutuksessa :)

Tietysti olen jonkun verran pettynyt. Olisihan ollut mahtavaa, että olisin jo tänään saanut kirjoittaa kalenteriini siirtopäivän. En ole kuitenkaan niin pettynyt kuin olisin voinut olla. Kyllä se siirto vielä tulee. Ja sitäpaitsi seuraava kierto menee kuitenkin hukkaan klinikan kesäloman vuoksi, niin ei haittaa, vaikka tämä kesäkuun siirto tuleekin hieman myöhemmin.

Juttelimme miehen kanssa ruokapöydässä (taas kerran) lapsista ja niiden puuttumisesta. Olen ihan lapsesta lähtien haaveillut kolmesta lapsesta, mutta olosuhteista johtuen olen viime aikoina ruvennut ajattelemaan, että jos saisimme edes kaksi lasta (kun mielestäni olisi niin hienoa että lapsemme saisivat kasvaa sisaruksen kanssa). Jos saisimme yhden biologisen, niin toisen voisi vaikka adoptoida. 

Mutta TAAS menen asioiden edelle. Tänään isken vatsanahkaan puolitoista laastaria ja torstaina ultra. Siinä lyhyen tähtäimen tavoitteeni :)

6 kommenttia:

  1. Et ole ainoa, joka menee asioiden edelle. :) Meillä tosiaan saattaa "lapsiluvut" mennä kertaheitolla "yli", jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti tämä on se kierto, josta onnistutte. Silloin kun minä ja mieheni olimme autuaan tietämättömiä siitä mitä biologisen lapsen saanti meillä tarkoittaa, haaveilin surutta kolmesta lapsesta.Luonnollisesti nyt tuntuu, että yksi on suuri lahja! Mutta tosiaan, adoptio oli meillä kyllä jossain vaiheessa puheissa. Täytyykin katsoa josko adoptio ei olisi poissuljettu sittenkään jos saamme oman biologisen hoitojen avulla...

    Toivottavasti ultrassa näyttää hyvältä torstaina ja saatte tietää siirtopäivän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tämä olisi SE kierto :) Ja teille vielä tätäkin kautta kovasti onnea <3 odottelen lisätietoja blogiisi ;)

      Poista
  3. Ihan hyvältä tuo paksuus kuulostaa annokseen suhteutettuna, eiköhän torstain ultrassa limakalvo ole jo riittävä nyt kun annosta nostettiin. Varmaan siirtoon pääsisi sitten jo ennen juhannusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olen kyllä ihan positiivisella mielellä, ja lääkärikin oli itse asiassa sanonut, että paksuus on ihan ok. Uskoisin, että siirto on ennen juhannusta :)

      Poista