keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Olisipa nyt vihdoinkin meidän vuoro!

Siirto meni hyvin, kuten aiemmillakin kerroilla. Kohdun limakalvo tosin oli vain 8.2 mm, mutta se 9 mm mitattiin viimeksi hieman eri kohdasta. Gynen mukaan perustautiini voi liittyä ohuempi limakalvo (?), ei tosin hajuakaan miksi ;) Se 4-soluinen alkio päätyi sitten roskiin, ilmeisesti oli ehtinyt seurannassa menettääkin ainakin yhden solun.

Lääkitysrintamalla ei erityisempää. Lugemössö tursuaa haarojen välistä :) Klexane, Primaspan ja Estradot jatkuvat samalla lailla kuin ennenkin, Prednisolon nousi tuttuun 30 mg:aan viideksi päiväksi.  Lauantaina pistän Gonapeptylin. Tällä kertaa olinkin fiksu ja hain Gonapeptylin heti klinikalta ulos päästyäni. Lähiapteekissa ravaa varmaan koko ajan lapsettomuushoidoissa käyviä ihmisiä. Farmaseutti varmisti minulta, että käytänhän foolihappoa :)

Gonapeptyl pakattiin apteekissa kylmälaatikkoon. Joudun kuljettamaan lääkkeen laatikossa myös huomenna, kun itse asiassa lähdemme koko perhe jälleen Tampereen suunnalle juhannuksen viettoon.  Onneksi paikan päältä löytyy jääkaappi, vaikka mökkiolosuhteisiin matkaammekin :)

Mieli on kohtalaisen rauhallinen. En ole uskaltanut oikein ruveta toivomaan tosissani, että olisipa tämä nyt SE kierto. Testipäivä on jo ensi viikon sunnuntaina, pp 11. Teen silloin tikkutestin, ja jos se on negatiivinen niin teen vielä muutaman päivän päästä uuden enkä siis lopeta lääkkeitä ennen kuin on varmaa etten ole raskaana. Onpa testipäivään lyhyt aika!

Elämässäni tapahtuu monella rintamalla. Odotan innokkaasti vapaata kotiviikonloppua. Olisi niin paljon tekemistä puutarhassa ja muutenkin. Tuntuu, ettei ole edes ollut aikaa tajuta, että on kesä. Pelkään, että se sujahtaa ohitse liian nopeasti. No, tämä juhannusviikonloppu on toivottavasti rauhallinen, vaikkemme sitä kotona vietäkään. Ehkä ehdin päästä ajan tasalle kaikkien mielessäni pyörivien ajatusten kanssa :)

8 kommenttia:

  1. Oi sinullakin alkoi nyt jännitys! Koita kuitenkin nauttia juhannuksesta stressaamatta hoidon lopputulosta, sillä et voi vaikuttaa siihen kuitenkaan itse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ehkä vasta juhannuksen jälkeen olisikin odotettavissakin jotain "tuntemuksa", joten luulisin voivani ottaa ihan rennosti :) Hyvää juhannusta!

      Poista
  2. Pidän peukkuja, että nyt onnistuu! ♥

    VastaaPoista