maanantai 25. tammikuuta 2016

Nt-ultra

Olipa ihmeellistä, kun ultraruudulle ilmestyi liikkuva pieni ihminen <3 Tuntui tosi epätodelliselta, että kaikki ruudulla näkyvä tapahtuu minun sisälläni. Emme voineet olla hymyilemättä, kun Pieni potki ja kääntyili ja heilutteli käsiään :)

Kaikki oli hyvin tämänpäiväisessä nt-ultrassa, siinä määrin kuin nyt tässä vaiheessa voi sanoa. Pieni vastasi mitoiltaan hyvin viikkoja, CRL oli 54 mm ja vastasi juuri tasan viikkoja 12+0, pään läpimitta taas viikkoja 11+6. Niskaturvotus oli 0,87. Verikokeiden ja muiden arvojen yhdistelmästä tuli riskiluvuksi 1:20 000, eli hyvä. Näyttäähän Pieni jo ihan ihmiseltä <3


Epätodellista, että kaikki on edelleen hyvin. En vain voi uskoa sitä. Aamulla jännitti niin, että heräsin jo 04.20 enkä sitten saanut enää unta. En kuitenkaan pelännyt hirveästi. Tuntui, että kyllä siellä varmasti kaikki on ihan kunnossa, vaikka onkin epätodellinen olo. Huimaava ajatus, että Pieni elää sisälläni koko ajan, liikkuu ja puuhailee mitä nyt näin nuoren ihmisenalun kuuluukin tehdä. Ihmeellistä. Saisiko nyt jo hieman huokaista helpotuksesta?

23 kommenttia:

 1. Kirjauduin juuri bloggeriin, ja toivoinkin näkeväni sinulta postausta. Hassua tuntea näin suurta iloa tuntemattoman ihmisen onnesta. :) Kaikkea hyvää odotukseen Keksi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Onnistaisipa teilläkin mahdollisimman pian!

   Poista
 2. Hienoa! Onnea odotukseen :)

  VastaaPoista
 3. Vai onpa selkeä ultakuva! Ihanaa, suuret onnittelut ! Jännittävää seurata teidän matkaa kohti kesää ! Oletteko jo kertoneet sukulaisille? Millaista reaktiota saitte? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikki lähimmät sukulaiset jo tietävätkin :) Siinä on ollut sekä hyvät että huonot puolensa, että lähiperhe on ollut koko ajan tietoinen hoitojen vaiheesta, ja siten myös raskauden alkamisesta, ja ovat eläneet mukana koko alkuraskauden ajan ja iloinneet ja jännittäneet kanssamme, mikä tietysti on hieno asia. Toisaalta välillä olisin ehkä toivonut hieman "yksityisyyttäkin" ja rauhaa kaikilta uteluilta ym. ;)

   Poista
 4. Arvasin, että kaikki on varmasti hyvin. Onnea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meillä onkin sitten vain alle pari viikkoa eroa raskauden kestossa :D

   Poista
  2. En voi ylipäänsä vielä edes käsittää, että meillä on laskettu aika joka voisi jopa toteutua. :D Ehkä siellä on jo luottavaisempi olo...

   Poista
  3. Minulla on ollut tämä outo positiivinen fiilis aika lailla jatkuvasti :) Ymmärrän kyllä, miksi et itse voi olla ihan yhtä luottavainen, mutta uskon että kaikki menee oikein hienosti :)

   Poista
 5. Voi kuinka ihana kuva Pienestä <3 muistan myös itse tuon epätodellisen tunteen, että joku oikeasti liikkuu sisälläni enkä tunne sitä lainkaan. Noh, ei siinä mennyt kuin noin 4 viikkoa niin pientä kuplintaa alkoikin tuntua ja sitten sitä pitkin päivää virnuiltiin ittekseen :D Onnea, nauti nyt tästä, pian pahoinvoinninkin pitäisi helpottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Meidänkin mielestä oli yllättävän onnistunut kuva :) Ei näytä kovin paljon avaruusoliolta ;) Odotan jo kovasti että saan tuntea ekat liikkeet!

   Poista
 6. Hyvältä näyttää! Ultran näkymät jotenkin konkretisoi raskauden alkuvaiheen, kun kasvava ihmistaimi ei vielä varsinaisesti tunnu mitenkään. Onnea odotukseen! :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaaaa, onnea!! Kohtapuoliin varmaan alkaa ne kuperkeikat tuntua, itselläni tuntui ensimmäiset hipsuttelut jo rv 15 ja viikko viikolta meno vain kiihtyi. Onnellista odotusta!

  "Lovely Rita"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Olisipa ihanaa, kun liikeet alkaisi tuntua jo noin aikaisin... :)

   Poista
 8. Voi ihanaa, paljon onnea Keksi <3 ja yhdyn muihin: ihan mieletön ultrakuva! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!! <3 Ihan epätodellista, että tuo kuva on muka minun sisältäni :)

   Poista
 9. Ihana kuva! Hieman silmätkin kostuvat... <3 Parin viikon sisään täällä samoissa huimissa tunnelmissa, toivon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3 Eiköhän sinnekin tule hyviä uutisia, pidän peukkuja :)

   Poista