keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Ultra-aika!

Tänään tuli postissa aika nt-ultraan! Se olisi 25.1. eli alle kahden viikon päästä. Viikkoja olisi tuolloin kasassa tasan 12+0. Ihanaa, ettei tarvitse sen pidempään odotella! Jännää. Aika on vasta iltapäivällä. Parasta olisi ollut tosi aikaisin aamulla, mutta emmeköhän tästä selviä :)

Pahoinvointi on ollut taas pari päivää selvempää. Tänään on ällöttänyt oikeastaan koko ajan, ihan riippumatta siitä, kuinka kauan on kulunut edellisestä ruokailusta. Ei mitään yökkäilyä tai oksentelua kuitenkaan, onneksi. Ja on se vaan niin, että jos on paljon tekemistä (=töitä), niin en sitä pahoinvointia niin huomaa, kun ajattelen muita asioita.

Yöksi taas päivystämään. Jotenkin hassusti olen itse jakanut itselleni neljä päivystystä reilun viikon sisään. Mitä ihmettä oikein ajattelin silloin joulukuussa??? Helmikuussa meno vähän rauhoittuu, onneksi...

Mutta eihän minulla oikeastaan ole mitään syytä valittaa. Olen raskaana. RASKAANA. Vau. Miten ihmeessä kävi näin???

7 kommenttia:

 1. Tulipa aika nopeasti! :) Tsemppiä päivystyksiin. Yövuorot on kyllä kivoja, mutta raskaita. Oletko vielä saanut mitään fiiliksiä, että asuuko vatsassa tyttö vai poika? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En odotattanut aikaa ihan näin pian, mutta kiva tietysti :) Ei ole vielä mitään fiiliksiä ;)

   Poista
 2. Tulipa aika nopeasti! :) Tsemppiä päivystyksiin. Yövuorot on kyllä kivoja, mutta raskaita. Oletko vielä saanut mitään fiiliksiä, että asuuko vatsassa tyttö vai poika? :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä! ihanaa pian saada ultrakuulumnisia :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on jotenkin sellainen mielikuva että icsillä tulisi todennäköisemmin poika, kun siinähän valitaan parhaat siittiöt ja ne on poikia. Nopeita. Meillä 2 poikaa icsillä. En tiedä onko huuhaata nää mielikuvat. :D

  VastaaPoista