torstai 20. elokuuta 2015

pp2: Gonapeptyl-ongelma ja ratkaisu

Aluksi kiitos vielä monista kannustavista kommenteistanne! Olette ihana tuki näinä jännittävinä aikoina <3

Sitten päivän asiaani, nimittäin Gonapeptyliin. Se tuntuu aina tuottavan ylimääräisiä haasteita elämääni. 

Edellisistä kerroista viisastuneena soitin kotikaupungin apteekkiin heti kun astuin ulos klinikalta tiistaina, ja sanoivat, että tilaavat lääkettä varastoon. No, lääkkeen saatavuus ei ollutkaan ongelma tällä kertaa, mutta kun tänään menin hakemaan ruiskullistani, niin selvisi, että se oli ollut jo yli kaksi vuorokautta huoneenlämmössä! Vaikka Tampereella viimeksi jouduin ostamaan kalliin kylmäsäilytyslaatikon apteekista, jotta sain kuljetettua lääkkeen kotiin. Outoa. 

Farmaseutti soitti lääkkeen valmistajalle, ja kuulemma viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että Gonapeptyl kyllä säilyy hyvin huoneenlämmössä ainakin kuukauden ajan :D Eli se siitä kylmäsäilytyksestä. Juhannuksenakin kauheat järjestelyt, että sain lääkkeen kylmänä mökille... Ihan turhaan silloinkin stressasin. Vähän koomista :) Varsinkin kun lääkkeen hyödystä alkionsiirron yhteydessä ei edes ole mitään kunnon näyttöä.

No, Gonapeptylini odottaa pistämistä ihan tuossa HUONEENLÄMMÖSSÄ tällä kertaa :) Pistän sen huomenna aamulla. Viikonloppu meneekin sitten risteilyllä ja Tukholmassa siskon ja ystävien kanssa, ihan naisten kesken. Jippii! Mikään känniristeily tästä ei toki ole tarkoitus tulla, ainakaan minun osaltani. Mitään muuta kuin alkoholia en kuitenkaan aio itseltäni kieltää, mm. seisovan pöydän graavilohet sun muut ovat tässä vaiheessa ehkä vielä ihan ok ;)

2 kommenttia:

 1. Oh, laivan buffa! Ja vielä laatumimmit matkassa! Kyllä kelpaa :)

  Onko Gonapeptylin pistäminen siedettävää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja buffa vielä kahteen kertaan vuorokauden sisällä :D Gonapeptylissä pistettävää on 1 ml, joten hetken kirpaisee, mutta esim. Klexane jota pistän päivittäin on 0,4 ml ja se menee tosi hyvin. Eli ei mikään paha juttu :) Lisäksi se on esitäytetty ruisku eli tosi helppokin pistää teknisesti :)

   Poista