torstai 27. elokuuta 2015

pp9: Höperö minä ja jotain oireita

Voisin jopa epäillä olevani raskaana. Alavatsalla on muutaman päivän ollut kaikenlaista tuntemusta. Tänään lähinnä sellaista hyvin lievää jomotusta, kuin jokin "vetäisi" tuolla sisällä. Rinnat ovat olleet arat jo kauan, mikä kyllä kuuluu ihan normaaliinkin kiertoon. Mutta nännit ovat myös arat. Ja senhän uskoin joskus olevan minulla täysin varma raskausoire. No, ekassa lääkkeellisessä kierrossa loppupäivinä oli myös samaa oiretta, joten ei se ehkä mitään tarkoita...

Mutta...

Eilen, pp8, tein raskaustestin. Se oli negatiivinen. Ja kyllä, teidän, ettei tuossa kierron vaiheessa pitäisi tehdä testejä, koska se ei kerro yhtään mitään. Tai no, tietysti voi kertoa, jos se on positiivinen, mutta jos ei niin voin yhtä hyvin olla tai olla olematta raskaana. Miksi sitten testasin? Älkää kysykö. Tyhmyyttäni varmaan.

Aamupäivä oli muutenkin masentava, ja ajattelin, ettei negatiivinen testi ainakaan voi sitä pahentaa. Olin väärässä. Onneksi päivä kuitenkin parani vanhetessaan. Puoliltapäivin siskoni ja kummityttö tulivat käymään, ja sisko olikin se, jonka kanssa ensin vähän itkettiin elämän epäreiluutta ja sitten juteltiin pitkään vaikka mistä. Tuli niin hyvä olo, ja elämä tuntui taas ihan hyvältä.

Jotta saisitte minusta vieläkin höperömmän kuvan, niin se testipissa ei edes ollut ihan aamupissaa, vaan puolentoista tunnin pidätyksellä pissitty hieman yli yhdeksän. Se siitä luotettavuudesta...! Eli kaikki on viissiin vielä mahdollista. Ei auta kuin odottaa ja toivoa parasta.

10 kommenttia:

  1. Mä kans testailen liian aikaisin ihan vaan pitääkseni jalat maassa. Ekassa kierrossa menkat tuli ennen testiä, ja se sattui paljon enemmän, kuin että oisin vähän osannut uumailla näin käyvän.

    sun tapauksessa kerkeää käydä vielä vaikka mitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lääkkeellisessä kierrossa on mielestäni harmi, etteivät kuukautiset tule niin kauan kuin lääkitys on käytössä. Paljon hermostuttavampaa testailla ja odotella tuloksia, kun että vuotoa vain alkaisi silloin kuin sattuu alkamaan :)

      Poista
  2. Et sä ole höpsö, vaan toiveikas. On parempi olla toiveikas kun masentunut tai katkera...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ehkä parempi viettää tyytyväisenä nämä päivät ennen testipäivää kuin koko aika pahalla päällä :)

      Poista
  3. Sinuna luottaisin oireisiin ja tuntemuksiin kun ne on aiemminkin olleet oikeassa. Vaikka kuinka moni on testannut negan kun on testannut aikaisin ja sitten oikeana testipäivänä tulos onkin jo plussa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ongelma tässä taitaa olla se, että en oikein enää tiedä, voinko luottaa tuntemuksiini ollenkaan... :) ehkä muistan ihan väärin aiemmilta kerroilta... :)

      Poista
  4. Voi kumpa oireet pitäisi paikkansa ja plussa tulisi..

    Toi tikuttelu... Mun ei siihen kai kannata sanoo yhtään mitään kun harrastan sitä aina niin että karkaa ihan käsistä ! :D äää mulla alkaa iihankohta pas kierto enkä odota noita piinapäiviä sitten yhtään :( kamalia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tikkuja olisi vielä kaapissa lisää, mutta olen onnistunut tänään pitämään näppini niistä irti, koska taidan haluta pitkittää tätä toiveikasta mielentilaani, mitä sitä nyt turhaa pilaamaan, kun maanantaina kuitenkin koittaaa lopullinen tuomio :) Piinapäivätkin voi yrittää ottaa sellaisella hällä väliä-asenteella, en usko että se huonontaa raskauden mahdollisuutta ;)

      Poista
  5. Ei testata liian aikaisin eikä varsinkaan muusta kuin aamupissasta! :D Ite sain kohtalaisen haalean viivan aamupissasta pp 14. Toki aivan selvä, mutta selvästi kontrolliviivaa vaaleampi. En kerrankin testannut kertaakaan ennen määrättyä testipäivää, joten en osaa sanoa missä vaiheessa jotain olisi näkynyt. Aika jännä muuten että kaikissa kolmessa alkaneessa raskaudessa olen testannut vasta määrättynä päivänä ja kaikissa epäonnistuneissa siirroissa testailin etukäteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tiedän ettei saisi :D Mutta kun ajatus testaamisesta tulee päähän niin sitten se on menoa :)

      Poista