lauantai 7. maaliskuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria!

Tänään sain ensimmäisen blogihaasteeni Ihmemaassa-blogin kirjoittajalta Alicelta. Tarkoitus on ilahduttaa kanssabloggaajia, ja tässä Alice kyllä onnistui! Mieltäni lämmitti kovasti se että juuri minut haastettiin :) Vaikka elämäntilanteemme ovat tällä hetkellä hyvin erilaiset, kun Alice odottaa jo toista lastaan, niin hänen kokemuksensa keskenmenoista ja lapsettomuudesta ovat antaneet itselleni toivoa, että mekin vielä onnistumme. Kiitos oikein paljon Alice, virtuaalihalauksia ja kaikkea hyvää <3

Päätin haastaa eteenpäin uudehkon blogituttavani T:n, joka kirjoittaa Perheenlisäystä-blogia. T ja miehensä toivovat ensimmäistä lastaan. Tilanteemme ovat silläkin lailla samankaltaiset, että molemmilla pariskunnilla lapsettomuustutkimuksissa on todettu siitiöongelmia ja niinpä on edetty hoidoissa suoraan ICSI:iin. Ensimmäinen alkionsiirto ei valitettavasti tuonut T:lle ja miehelle plussaa, mutta uskon vakaasti, että tulevaisuus tuo esikoisen tullessaan :)


Haasteen säännöt:

  • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasti bloggaajat. Bloggaajien määrän voit itse päättää.
  • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille.
  • Voi ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla; esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekoista. Ilahduttaa voit myös vaikka kommenttien tai sähköpostin välityksellä.
  • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevia bloggaajakavereita, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa mukaan uusia kirjoittajia.

2 kommenttia:

  1. Voin kertoa, että tämä pieni ilahdutus tuli varsin hyvään saumaan, tuntui mukavalta, että olit ajatellut minua (ja millaisena hetkenä, juuri kun itse murjotin mustassa kuplassani). Juuri kun alkoi omat keinot pieneen ilahdutukseen olla vähissä, tuli tämä. Kiitos paremmasta mielestä!

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun otit haasteen vastaan! Voisitko pistää vaikka sähköpostiosoitteesi tulemaan minulle liisa.ihmemaassablogi@gmail.com niin kuulet minusta haasteen tiimoilta vielä lähiaikoina :)

    VastaaPoista