lauantai 21. maaliskuuta 2015

pp1: Yritän ymmärtää että sisääni on laitettu alkio...

Voisiko tästä alkiosta tosiaan tulla meille vauva? Outo ajatus. Mutta sisällä kohdussani se kuitenkin on. Toivottavasti jo enempisoluisena kuin eilen :) Kävimme eilen ruokaostoksilla, ja jätin tarkoituksella halpisrakaustestit ostamatta, ja luulin ettei niitä kotonakaan ole. "Ettei tule kiustausta testata etukäteen". 

No, mitäs löysinkään kylppäristä? Kaksi halpisraskaustestiä. Hmm. Yritetäänkö minua jotenkin saattaa kiusaukseen? ;) Näiden testien lisäksi minulla on myös yksi kallis digitesti, jota en kyllä käyttäisikään hetken mielijohteesta. Sitä on säästetty jo yli vuoden päivät. Sitä hetkeä varten, kun kaksi viivaa tikussa kaipaavat sanallista varmistusta, mustaa valkoisella.

Tänään kuin kuitenkin vasta pp1, joten testaaminen ei ole mitenkään ajankohtaista vielä pitkään aikaan, mutta pystynköhän odottamaan viralliseen testipäivään?

Lugesteronit aiheuttavat sen että pikkuhousunsuojaan kertyy hammastahnan näköistä mönjää. Ehkä suurin osa kuitenkin pysyy siellä missä sen pitääkin?

Oireita ja tuntemuksia: Mitään oireita ei ole. Rinnatkaan eivät ole yhtään arat, kuten ne yleensä alkavat olemaan ovulaation jälkeen. Nänniarkuutta ei myöskään. Jaksoin valvoa eilen puoli kahteen. Olisiko kortisonin syytä/ansiota? :)

2 kommenttia:

  1. Toivotaan todella, että alkio pian kiinnittyy! Onko sinulla tuo Prednisolon nimenomaan kiinnittymistä tukemaan? Entä aspirin? Minulle tuli vain muistaakseni pp5 tai 6 tienoilla vielä piikki tukemaan mutta ei aspirinia tai kortisonia ja muistelen, että meinasin jo jossain vaiheessa omin päin ottaa aspiriinia kun sitä sattui kotona olemaan mutta sen verran luotan lääkäriini, että arvelin, että olisihan hän pannut minut sitä syömään jos näin tulisi minun kohdallani tehdä...

    Täällä on peukut pystyssä teille. Kaikkea hyvää ja huoletonta, hyväntuulista aikaa jännityksestä huolimatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti kiinnittymisen tukena kyllä. Tämä on joku "autoimmuuniprotokolla", ja siihen kuuluu sekä Prednisolon ja aspiriini, käytetään vissiin meidän klinikalla kaikille, jolla on jokin autoimmuunitaudiksi epäiltykin sairaus. En sitten tiedä, onko protokollalle hirveästi olemassa mitään tieteellistä näyttöä, mutta eipä siitä varmasti haittaa ainakaan ole :) Kiitos tsemppaamisesta :) Edelleenkin on aika epätodellinen olo...

      Poista