perjantai 13. maaliskuuta 2015

Ultra

Tänään on siis kp 10 ja kävin ultrattavana. Tavallisestihan ovistesti on näyttänyt minulla plussaa vasta kp 14-17, joten mietin etukäteen, että olisin voinut mennä ultraan vaikka vasta maanantainakin. Toisaalta olen tänään päivystysvapaalla, joten ajankohta oli siinä mielessä optimaalinen. 

Mitä ultrassa sitten näkyi? No, molemmin puolin löytyi aika paljon pieniä rakkuloita (ultraavan lääkärin mukaan liittyy aiempaan follikkeleiden kasvatukseen) ja oikealla yksi suuri follikkeli 12,9 x 14,4 mm. Vasemmalla oli yksi keskikokoinen 7,7 mm. Kohdun limakalvo oli 5,0-6,2 mm. Tuo limakalvo kuulostaa aika ohuelta mielestäni, mutta gynen mukaan sopii kyllä johtofollikkelin kokoon.

Hämmästyin aika lailla, kun sain Fertinovasta ohjeet aloittaa ovistestailut jo tänään! Että "ovisplussa tulee todennäköisesti viikonlopun aikana". Itse en usko tuohon pätkääkään. Mutta jos ovulaatio tapahtuu kun follikkeli on suurinpiirtein 20 mm, ja se kasvaa noin 2 mm:n päivävauhtia, niin kyllähän testin pitäisikin näyttää pian plussaa... Valkovuodon tämänhetkisen koostumuksen perusteella sanoisin kuitenkin, että plussa tulee aikaisintaan maanantaina.

Toivon sydämeni pohjasta, että olisin tällä kertaa väärässä ovisajankohtafiiliksieni kanssa. Mikäs sen hienompaa, kuin että siirtoon päästäisiin jo ensi viikolla! En vain oikein jaksa uskoa niin hyvään tuuriin.

Onneksi edessä on vapaa viikonloppu. Mieheni tartutti minuun valitettavasti flunssan, ja eilisillasta lähtien kurkku on ollut kipeä. Yleisestikin on hieman heikko olo ja joka paikkaa kolottaa, mutta toisaalta olen nukkunut vain 2,5 tuntia, joten kaiken muun paitsi kurkkukivun laitan kyllä sen piikkiin :)
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti