lauantai 14. marraskuuta 2015

Kaikki valmista punktioon!

Pistin ihan äsken Pregnylin, eli nyt ei sitten ole muuta tehtävissä kuin ilmestyä TAYS:iin ylihuomenna oikeaan aikaan. Kohtuullisen luottavaisin mielin olen tällä hetkellä. Selvästi enemmän innostunut kuin huolissani.

Vointi on mitä mainioin. Viime kerralla olin tässä vaiheessa jo todella turvoksissa, ja painokin oli noussut. Olo oli selvästi tukala, ja normaali kävelykin tuntui hölskyttelevän munasarjojani inhottavasti.

Nyt ei ole muuta erityistä oiretta kuin vähän täyteistä tunnetta alavatsalla ja välillä pientä jomotusta. Eli ihan eri tilanne kuin ensimmäisessä hoidossa, onneksi! Eilen pystyin uimaankin pari kilometriä ilman ongelmia, vain vähän pistelyä munasarjoissa silloin tällöin. Mikään nopea uimari en ole, joten arvelin ettei siitä olisi mitään haittaa :)

Päivän mittaan olen monta kertaa haaveillut oikein näteistä blastokysteistä. Ainakin yksi sellainen olisi nyt toivomuslistan kärkipäässä :) Tässä vaiheessa en edelleenkään uskalla haaveilla vielä raskaudesta saati vauvasta. Yksi asia kerrallaan...

14 kommenttia:

  1. Yksi asia kerrallaan ja monta peräkkäin, niin se etenee :) Hurjasti tsemppiä punktioon ja myötätuulia tulevaan!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä.

    Ei sitä uskalla haaveilla oikein missään vaiheessa, ei edes plussan ilmestyttyä. Näin se vaan on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, teille samoin. Olen niin pahoillani että kävi miten kävi :(

      Poista
    2. Kiitti. Joo musta aika ihmeellistä että perjantain ultrassa puhuttiin tuulimunasta. Ei ollut tuulimuna kun kerran alkion koko vastas 5+4 ja olis pitäny olla kaks viikkoa enemmän. Ei sykettä, ei virtauksia. Että kysynpä vaan, mikä hiton tuulimuna? Pitääpä kysyä siltä lääkäriltä kunhan tästä tokenee. Tää kokoasia selvis eilen ultrassa kun katottiin toisen lääkärin toimesta, että kohtu tyhjentynyt.

      Poista
    3. No eipä kyllä tuulimunalta kuulosta, ei...! Jos on selvä alkio ollut...

      Poista
  3. Tsemppiä punktioon ja paljon onnea matkaan!

    VastaaPoista
  4. Onnea matkaan! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja saatte kunnon satsin pakastimeenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joo, olisipa ihanaa kun saataisiin pakkaseen edes jotain :)

      Poista
  5. Täällä pistin ensimmäisen Gonal-f:n. :) Pistäminen meni hyvin. Orgalutran näytti vähän haastavammalta pistää, ja tuo Pregnyl sitten vasta jännittääkin... Pelottaa että rikon sen ampullin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne muutkin sujuu, jos Gonal-f meni hyvin :) minulla oli ekalla kerralla käytössä pregnylin kanssa sellaisia pieniä muovijuttuja, jotka laitettiin ampullin korkin päälle ja silloin avaaminen oli helpompaa. Kysy jos saisit sellaisia, jos et jo saanut! :)

      Poista
    2. Kiitos vinkistä. Täytyy kysyä sellaisia. :)

      Poista
  6. Myöhäiset tsempit, toivottavasti kaikki menee/meni hyvin! ;)

    VastaaPoista
  7. Minkälainen munasolusaldo tuli? :)

    VastaaPoista