lauantai 7. marraskuuta 2015

Kp 4

Pistin juuri kolmannen Gonal-F-pistoksen. Kylläpä neula onkin minimaalinen verrattuna Klexaneen! Enpä kaipaisikaan mitään isoja mustelmia nyt, kun edellisen siirron ja Klexane-pistosten jäljiltä on VIELÄKIN vatsanahassa haaleat mustelmajäljet navan molemmin puolin. Ne ovat olleet samanlaiset jo parin kuukauden ajan. Lähtevätköhän ikinä pois...

Alavatsalla tuntuu vähän painetta, mutta liittyy tuskin vielä lääkitykseen. Munasarjoissa ei tunnu vielä mitään eikä vatsa ole erityisen turvonnut. Ekassa hoidossa olin kp 4 jo aika turvoksissa. Toki Gonal-F-annoskin oli suurempi. Ensimmäinen ultraääni on tiistaina 10.11. Mielenkiinnolla odotan, mitä siellä näkyy.

Aika on loppujen lopuksi kulunut nopeasti. Äskenhän vasta oli elokuu ja edellinen alkionsiirto. Silloin marraskuu vaikutti olevan loputtoman kaukana. Ja nyt onkin jo pian uuden punktion aika! Onneksi edellisestä kerrasta jäi hyvät muistot. Toimenpide ei jännitä oikeastaan yhtään, ennemminkin odotan sitä mielenkiinnolla. Toivottavasti kaikki vain sujuisi suunnitelmien mukaan :)

6 kommenttia:

  1. Miten siinä punktiossa saa kipulääkettä? Itseäni se mahdollinen kipu jännittää hieman..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kanyylin kautta annettiin ennen toimenpidettä ja sitten toimenpiteen aikana aina tarvittaessa, eli heti kun hoitaja huomasi että nyt vähän sattuu niin sitten antoi lisää :) Punktiossa käytetään vahvoja morfiinin sukuisia kipulääkkeitä, joka tekee olon kivalla tavalla vähän höntiksi ettei kurjat jutut tuntuisi niin pahalta, ja aikakäsityskin vääristyy, ainakin minulla ;) Noin 30 minuutin toimenpide tuntui jälkikäteen kestäneen vain korkeintaan 10 min :) Samalla siis lievittävät kipua ja rauhoittavat mieltä.

      Poista
  2. Aika on kummallinen. Se matelee ja viilettää yhtä aikaa. Tsemppiä tulevaan! Täällä peukut pystyssä, että kaikki sujuu suunnitellusti :)

    VastaaPoista
  3. Täällä myös peukut pystyssä ja toiveikkaana puolestanne!

    VastaaPoista