torstai 19. marraskuuta 2015

Tosi jännä päivä huomenna

Iiik. Onneksi tänään oli paljon tekemistä töissä ja sen jälkeen heti koko illan kestänyt koulutus, etten ole ehtinyt ajatella huomista juurikaan. Paitsi että puhelin ei oikein toiminut kuten halusin ja sain ostettua junalipun Tampereelle vasta äsken. Alkoi olla juna jo aika täynnä, huomenna kun on perjantai.

Tampereelta ei ole kuulunut soittoa, eli huomiseksi pitäisi löytyä siirrettävä alkio. Se on jotenkin aika hämmentävää. Kun olen alitajuisesti pelännyt katastrofipuhelua koko viikon. Toisaalta ikioptimistinen puoleni on antanut minun pysyä suht rauhallisena, koska kyllä tämä hyvin menee, eikös vain? Saisimmeko ehkä jotain alkioita pakkaseenkin??? Ja että on mahdollista, että tulen tästä siirrosta raskaaksi. RASKAAKSI. Oho.

Välillä ajatukseni ovat harhailleet TAYS:in laboratorioon ja olen kuvitellut mielessäni, miltä alkiomme näyttävät. Onkohan niitä monta? Ovatko nätin näköisiä? Tuleeko niistä koskaan mitään?

Eilen illalla puhelin soi tuntemattomasta numerosta, ensimmäisen kerran tällä viikolla. Välitön reaktioni oli, että nyt joku soittaa ja kertoo että kaikki alkiot ovat kuolleet tai jotain muuta kamalaa. Ajankohta huomioiden siis kuitenkin väärää hälytys :) Huolestuin silti heti uudestaan, kun vastasin puhelimeen, ja siellä olikin meidän oma gyne. Että onko hän jostakin kumman syystä saanut tietää, että koko homma meni päin persettä. No ei sentään. Gyne oli töissä koska päivysti, ja halusi vain soittaa ja kysyä miten maanantaina meni. Juttelimme hetken ja jälkeenpäin oli tosi kiva olo. Onpa ihana gyne meillä.

14 kommenttia:

 1. Tsemppiä kovasti tähän päivään. Itse odottelen tänään aamupäivällä samasta paikasta puhelua siirtoajasta. 1. IVF:n 4. PAS. Jännään joka kerta, selviääkö sulatuksesta, aina on toistaiseksi selvinnyt. Uskon, että on paras labra! Edellisessä passissa sain elämäni ensimmäisen plussan 2,5 vuoden yrityksen jälkeen, mutta meni kesken 5+4. Nyt pakastimesta viimeinen kehiin. Kiva piinailla samassa tahdissa :) Toivottavasti saat paljon pakkaseen. Nyt rakkoa täyttämään. -Kaarina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivon parasta lopputulosta sinullekin!

   Poista
 2. Tsemppiä tähän päivään! :) Täällä itsekin valmistaudun kohta lähtöön.. Meilläkin on hieman matkaa tuonne polille. Toivottavasti kummallakin on hyviä uutisia tästä päivästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti saat ultrassa hyviä uutisia :)

   Poista
 3. Onnea matkaan oikein kovasti vaikka nyt et varmaan ehdi enää tätä lukemaan ennen siirtoa. Hengessä mukana täällä kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdinpä lukea ;) Kiitos kun jaksat kannustaa <3

   Poista
 4. Onnea matkaan! Minulle siirrettiin eilen kaksi "oikein hienoa" laatuluokitukseltaan olevaa 5-päiväistä pakasteblastoa lääkkeelliseen kiertoon. Olen 25-vuotias ja käyn yksityisellä hoidoissa, mutta usko onnistumiseen on niin olematon, että haluan ottaa kaikki konstit käyttöön, jotta saisi edes kemiallisen raskauden aikaiseksi. Lapsettomuuden syy on munanjohtimieni kunnossa ja monirakkulaisissa munasarjoissa (älyttömän pitkät kierrot).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakasteblastoille onnea matkaan! Toivottavasti jaksat uskoa unelmiisi :) Tsemppiä!

   Poista
 5. Siirrättekö yhden vai kaksi alkiota? Suosittelen kahden siirtoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdestä on meidän kohdalla koko ajan puhuttu :)

   Poista
 6. Onnea tähän päivään ja tsemppiä tuleviin piinapäiviin <3

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti kaikki meni hyvin. Tsemppiä! <3

  VastaaPoista