torstai 26. marraskuuta 2015

pp6: Pelko

Enpä ole koskaan tainnut saada näin paljon kommentteja mihinkään postaukseen kuin tuohon edelliseen, kiitos tuhannesti kaikille! Melkein hävettää, miten paljon melua olenkaan saanut aikaiseksi yhdestä haamusta :) Pelottaa, että olen huomenna täällä itkemässä hätiköityjä päätelmiäni. Tässä päivän aikana ajatukset ovat ymmärrettävästi risteilleet edes takaisin kaikenlaisten tuntemusten väliä. Huominen kammottaa, mutta olen päättänyt testata taas uudelleen, kun nyt olen tähän ryhtynyt. Ja toden totta, on VASTA pp6. On vielä niin hirveän aikaista...!

Mietin vielä sitäkin, että eihän Pregnylin enää pitäisi testissä näkyä??? Omasta piikistäni on jo 12 päivää, ja eilenhän toisaalta ei vielä mitään kunnollista näkynytkään. Gonapeptyl ei kai vaikuta testaamiseen?

Ystävällinen lukija muuten kommentoi toissapäiväiseen postaukseeni, että Kantaan menevät myös ainakin TAYS:in tiedot alkioista. Sydän pamppaillen menin katsomaan omia tietojani, ja kyllähän siellä oli TAYS:ista tullut pari paperia, tosin ei vielä mitään sellaista mitä emme olisi jo tienneet, eli vain alkioiden tilanne silloin perjantaina 20.11. Ehkä sinne pian ilmaantuu muutakin. Hui :)

11 kommenttia:

 1. Luinkin vasta jälkikäteen tuon testauskirjoituksesi. Maltatko odottaa jokusen päivän? Minäkin testasin vielä pp 12 tyylipuhtaan negan ja olin jo sen vuoksi heittämässä toivoni. Mutta siis pointtinani se, että vielä nuo testit eivät kai ole kovin luotettavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kovin varhaisilla päivillä eivät vielä ole kovin luotettavia..

   Poista
  2. Joo, pitäisi kyllä malttaa mielensä jos olisin yhtään fiksu, olet ihan oikeassa... mutta kun se on niin VAIKEAA :D

   Poista
 2. Voi, olispa "haamu" kuitenkin "onnen aamu"! Testeissäkin on tosiaan paljon eroja - oon netistä lukenut, että mun halpistestit just näyttäis kans virheellisesti plussaa, mutta eipä ne vaan ole mulle näyttäneet... Eli toivotaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei noista testeistä kyllä aina ota selvää! :)

   Poista
 3. Mukana jännittämässä! Toivottavasti haamu vahvistuu kunnon plussaksi! <3

  VastaaPoista
 4. Iiks! Jänniä aikoja!!
  Jos kiinnostaa, niin käy kurkkaan minun testauspostaus!
  Minä oon sellanen himotestaaja joka aloittaa suunnilleen jo siirtopäivänä testaamisen nähdäkseen ensin pregnylin poistumisen ja sitten toivottavasti vahvistumisen.
  Tuo testauspostaus on tehty kyllä passin jälkeen, joten pregnyliä ei tällä kertaa ollut.

  Toivottavasti on tulossa hyviä uutisia! TSEMPPIÄÄÄH!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) käynpä katsomassa!

   Poista
  2. Ja tässä vielä linkki siihen, kun en näköjään viimeksi laittanut :D

   http://lapsia.blogspot.fi/2015/04/testauspostaus.html

   Poista
  3. Löysin tuon kyllä hyvin, vaikkei linkkiä ollutkaan :)

   Poista