tiistai 17. marraskuuta 2015

Mitäs tämä nyt sitten on???

Ehkä noin tunti päivän ensimmäisen postauksen jälkeen olo rupesi tuntumaan jotenkin kuumalta. Ei kuumeiselta varsinaisesti, mutta menin kuitenkin kylppäriin mittaamaan lämmön. Eipä se näyttänyt kuin 37.1, mutta samalla huomasin, että koko kropan iho kasvoja ja suurinta osaa raajoista lukuunottamatta oli ihan helakan punainen! Pientä kutinaa on ehkä aistittavissa, muuten ei mitään oireita. 

Eihän tämä nyt voi olla muuta kuin allerginen reaktio jollekin niistä lääkkeistä, joita eilen sain. Tosin hieman myöhään tulivat nämä oireet... Ja mistäs sitä nyt voi tietää, mikä noista lääkkeistä on kyseessä? Jompikumpi antibiooteista varmaan... Sääli, sillä molemmat ovat kyllä hyviä antibiootteja. Soitin miehelle töihin, ja päätimme yhteistuumin, että otan vähän ylimääräistä kortionia ja lisäksi antihistamiinia. Eiköhän tämä niillä rauhoitu.

Muistan itse asiassa saaneeni kerran aikaisemminkin samantyyppisen reaktion. Syyksi epäiltiin jotain lääkettä, mutta olin saanut edeltävinä päivinä niin montaa eri lääkettä, että aiheuttaja jäi epäselväksi. Höh.

2 kommenttia:

  1. Montako hedelmöittynyttä munasolua on tänään ollut näkyvillä laboratoriossa? Jännittää kovasti sinun puolestasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä en tiedä... Olisin kai voinut soittaa ja kysyä, mutta kun suoraan sanottuna pelottaa ihan vietävästi :( Ja kun poliklinikalta sanottiin, että tervetuloa tänne takaisin perjantaina klo 13, soitamme jos näyttää pahalta, niin ajattelin että ok sitten. Kai sitä haluaa vielä elää toivossa. Ei sinäänsä, että olisi sekään mukavaa, että matkustan Tampereelle hakemaan alkion ja sitten se onkin se ainut, josta on yhtään mihinkään. Mutta kiva kun myötäelät :) Katsotaan nyt pystynkö odottamaan perjantaihin asti :)

      Poista