torstai 17. joulukuuta 2015

Ollaan vaan ja odotellaan

Lupasinko, että en enää panikoisi? No, se lupaus on todellakin pitänyt! Hyvä minä! Siitä saan kiittää työssäkäyntiä, ja kyllä myös omaa gyneämme, joka oli kovin vakuuttava silloin viime perjantaina.

Raskaus tuntuu edelleen ihan utopistiselta asialta. Mielestäni voin todella hyvin. Alavatsalla tuntuu edelleen kaikenlaista hieman vaihtelevasti. Rinnat ovat kiinteytyneet, ja nännit edelleen arat. Pahoinvoinnista ei ole tietoakaan. Ruokahalu on kyllä jollakin lailla kasvanut, sen jälkeen kun hyperstimulaatioon liittyvä pahoinvointi helpotti. Työpaikkaruokalakin, josta ei todellakaan saa aina hyvää ruokaa, on tuntunut kuin parhaalta gourmetravintolalta. Jopa sairaalan nakkikastike, jota inhoan, maistui tässä yhtenä päivänä TODELLA hyvältä. Aamuisin olen tehnyt sitruunatuoremehusta ja yrttisuolasta "shotteja". Toimivat aikoinaan muuten hyvin, jos oli paha krapula ;) Kaikki suolainen on tosi hyvää, esim. sillit, erilaiset suolaiset maustesekoitukset, soijakastike ja suosikkini, 10 % suolaa sisältävä chilitahna. Sitä voisin lusikoida vaikka kuinka paljon!

Kaikista ilmeisin "raskausoire" tuppaa usein unohtumaan. Se on tietysti se kuukautisten puuttuminen. Lugesteronin lopettamisesta on nyt jo viikko, joten vuodon alkamisesta ei enää taida olla välitöntä pelkoa. Toisaalta ultrassakin on kyllä näkynyt munasarjoissa useita suuria keltarauhasia, joten ehkä tässä olisi pärjätty myös kokonaan ilman Lugesteroneja :)

Huomenna on viimeinen työpäivä ennen joululomaa. Lomaa itsessään en kyllä ole mitenkään erityisesti tajunnut odottaa, se kun on jäänyt monen muun asian jalkoihin. Ja tiistai vain lähenee lähestymistään... Joko hyvin onnellinen tai hyvin onneton päivä. Tällä hetkellä fiilis on enemmän plussan puolella. En tiedä, tarkoittaako se mitään. Tuntuu vain hyvältä, tänään ainakin.

1 kommentti:

  1. Hassua kommentoida vanhempiin postauksiin, mutta loppuiko sinulla tosiaan jo rv5 tai 6 Lugesteron? Minulla annostusta ruvetaan laskemaan vasta varhaisultran jälkeen. :o

    VastaaPoista