lauantai 26. joulukuuta 2015

Pahoinvointia, JEE!

Jouluaatto ja joulupäivä sujuivat aika tavanomaiseen tapaan. Toki minun piti miettiä omia syömisiäni hieman tarkemmin, mutta olimme perheen kanssa jo etukäteen yrittäneet huomioida "erityisruokavalioni" mahdollisimman hyvin :)

Aiemmin mainitsemani pahoinvointi on seuranani edelleen. Tässä vaiheessa olen kyllä jo ihan varma, että se johtuu raskaudesta. Vuorokaudenajalla ei oikeastaan ole merkitystä, vaan se tuntuu lähes koko ajan. Syöminen tuntuu helpottavan, mutta vain hyvin lyhyeksi hetkeksi. Ällöttää. Kuin olisi koko ajan nälkä, vaikka olisi juuri syönyt. Mitä suolaisempaa ruoka on, sitä parempi. Yökkimään tai oksentamaan en ole onneksi vielä joutunut.

Jos Pieni on kasvanut kuten sen pitäisi, niin sen koko vastaisi tänään rv 7+3. Juuri näillä main ensimmäisen Pienen kävi huonosti. Olisipa uudella Pienellä edelleen kaikki hyvin. En malttaisi odottaa, että pääsisimme hieman turvallisemmille viikoille. Ensimmäistä neuvolaa odotan myös, vaikka siellähän kyllä lähinnä puhutaan. Mutta silloin on taas viikkoja paljon enemmän!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että joskus voi iloita pahoinvoinnistakin! :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä tämän asian vuoksi kestää melkein mitä vain :D

      Poista