keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Yllätysultra!

Soittelin eilen meidän gynelle labroista. Gynellä oli silloin kiire ja meidän piti vielä puhua lääkityksistäkin, joten sovimme että tulen tänään vielä gynen polille käymään. 

No, gyne täytteli ensin neuvolakorttiani ja miettimme mm. Klexanea (jota jatkan toistaiseksi). Sitten tuli puheeksi, että tehtiinkö varhaisultran yhteydessä sisätutkimus. No ei tehty, joten sain hypätä tutkimuspöydälle, ja kohtu oli kivasti kasvanut kuten pitkin. Sitten gyne kysyi, että haluanko että se tekisi vielä ultrankin...! 

No tottahan toki! Hieman kyllä hirvitti, kun eihän sitä koskaa tiedä, mitä kamaluuksia paljastuu. Ensin kun Pieni tuli esiin, en erottanut sydämen sykettä ollenkaan, ja hetken oli ihan hirveä olo. No, kuvaa vähän zoomailtiin ja anturia käännettiin, niin Pieni tuli esiin koko komeudessaan, sydän löi hienosti ja pääpuoli jo erottui <3 Mitoiksi tuli hieman alle 19 mm, mikä vastaa rv 8+3. Laskennallisesti tänään on rv 8+2, eli kaikki oli vallan täydellisesti! Pieni jopa liikahti hieman :)

Anteeksi tämä hehkutus. Tiedän että tämä on ihan myrkkyä lapsettomille :( Oli vain niin iloinen yllätys. En todellakaan odottanut uutta ultraa tänään :) Onneksi en, koska silloin ei työnteosta olisi tullut tänään yhtään mitään. Pahoinvointi häiritsi jo ihan tarpeeksi paljon. Ehkä nyt kestän nt-ultraan saakka ;)

Minulla on tänään ensimmäinen päivystys yli kuukauteen, kun joulukuussa ja marraskuussa jäi väliin monta sairaslomien vuoksi. Olen varannut mukaan PALJON syötävää. Viime yönäkin jouduin taas syömään keskellä yötä. Vatsa oli vain niin tyhjän tuntuinen ja oli tosi huono olo. Minkäs teet. Olen kyllä lihonut parin viikon aikana muutaman kilon... Osittain johtuu varmasti joulunajan herkuttelusta.

Huomenna olenkin sitten päivystysvapaalla, ja illalla juhlitaan uutta vuotta, toivottavasti oikein hyvää sellaista. Mies, sisko ja siskon mies ovat tyytyväisiä, kun heillä on kuski käytettävissä seuraavat kuukaudet :D Minulla on tosi hyvä fiilis edelleenkin tämän raskauden suhteen! Siksi en tavallaan yllättynytkään niin paljon, kun kaikki oli ultrassa hienosti <3<3<3

8 kommenttia:

  1. Nauti nyt <3 Ihana kuulla, että kaikki on hyvin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän hyvin olen pystynyt nauttimaan tästä kaikesta, myös pahoinvoinnista ;) Mutta odotan innokkaasti isompia viikkoja, jolloin voisin ihan oikeasti alkaa uskoa, että hyvä tästä vielä tulee <3

      Poista
  2. Ihania uutisia! :) Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin ihanaa uutta vuotta! Vuosi 2016 on se teidän vuotenne, siitä olen varma :)

      Poista
  3. Kyllä nyt on sinun aikasi nauttia ja hehkuttaa kaikki raskausajan ihanuudet! Olet onnesi ansainnut eikä se ole muilta pois. Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää uutta vuotta :) Välillä iskee pelko, että olenko antanut tämän raskausonnen kehittyä liian pitkälle raskauden kestoon nähden, että sitten jos jotain pahaa tapahtuu, niin menetyksen suru on hirvittävän suuri. Mutta koko elämähän menee niin, että milloin tahansa voi menettää jotain, mutta jos sitä vain koko ajan pelkää ja odottaa, niin ei ehdi elää ollenkaan. Joten taidan silti jatkaa samaan malliin, mahdollisimman positiivisella mielellä tietyin rajoituksin :D

      Poista
  4. Ihanaa Uutta Vuotta! Nauti ja hehkuta just niin paljon kuin tuntuu ❤️

    VastaaPoista