torstai 3. joulukuuta 2015

pp13: Hirveä huominen

Huominen jännittää ihan törkeästi. Tein tänään taas aamupissasta testin (tai oikeastaan kaksi), ja näyttivät siltä kuin tiistainen testi iltapäiväpissasta. Voitte kuvitella että mieli on vähän maassa. Tulee väkisinkin mieleen ekan kemiallisen testailut. Selvää viivaa näytti mutta aika vaaleaa eikä tummunut. Onko tämä nyt taas kemiallinen raskaus? MIKSI? Eikö olisi jo meidän vuoro onnistua? Hyperikin tässä kestettävänä, olisi EHKÄ vähän helpompaa, jos tästä kaikesta olisi jotain hyvääkin odotettavissa.

Karkeasti laskettuna hcg:n pitäisi olla huomenna noin 500-600, ja tänään ehkä noin 400. Luulisi, että testit näyttäisivät vähän kivempia viivoja jo. Olen yrittänyt lohduttaa itseäni sillä, että eilen aamulla kroppani taisi olla tosi kuiva, pissa oli konsentroitunutta ja siksi tuli vahvempi viiva. Mutta pitäisihän tämänpäiväisen silti näyttää enemmän kuin päiväpissasta toissapäivänä!?! Hulluksihan tässä tulee.

Ehkä olisi pitänyt jättää tänään testaamatta. Toisaalta näin voin valmistautua paremmin, jos huomenna tulee huonoja uutisia.

4 kommenttia:

  1. Itselläni hcg nousi ja testit tummeni ja silti kävi paskin mahdollinen. Mikään ei tarkoita mitään. Eli- sulla voi ihan hyvin kaikki olla mainiosti.

    VastaaPoista
  2. Minulla digitesti antoi alkuun tuloksen 2-3vkoa raskaana melkein hetimiten ja olin onnen kukkuloilla, siitä seurasikin sitten melkoinen stressi kun tuo tulos pysyi samana ja vasta joskus seitsemännellä viikolla tuli tulos +3, paljolta ahdistukselta olisin välttynyt jos olisin malttanut olla vertailematta ja testaamatta... helpommin sanottu kuin tehty, tiedän.... Tsemppiä, kaikki menee todennäköisemmin hyvin kuin huonosti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä pitäisi suosiolla luopua kaikesta testaamisesta, kun ei siitä vissiin seuraa kuin harmeja ;)

      Poista